7.21.2019

Uusi koti - New home
Meillä on ollut täällä Kaliforniassa monta kivaa kotia eri kaupungeissa. Näistä kuvista kaksi ensimmäistä ovat meidän San Franciscon kodista. Viimeisen kuvan koti tulee olemaan kotimme seuraavat kuusi vuotta tästä päivästä lähtien. Täytämme tänä vuonna kumpikin miehen kanssa 45 vuotta- aika asettautua aloilleen:)

Tietynlainen ympyrä sulkeutuu sillä ensimmäinen kotimme oli aivan tämän uuden kodin naapurustossa. Melkein kaikki alueen originaalit talot on vuosien varrella vaihdettu prameisiin pikkulinnoihin mutta siellä täällä löytyy vielä näitä pienempiä perhekoteja joissa on mahtavankokoinen puutarha. Kaikki tontithan ovat samankokoisia joten mitä isompi talo, sen vähemmän tilaa puutarhalle.

Meille amerikkalaiseen tyyliin "pikkukoti" riittää, suomalaisen mittakaavassa tämä on iso talo. Myös hollantilainen anoppi on tyytyväinen:) Viimeinkin asutaan hollantilaiseen tyyliin talossa jossa puutarha. Ja kaikenhan pitää olla isoa. Hän ei ole koskaan ymmärtänyt meidän halua asua mukavissa pikku asunnoissa ja mieluiten kaupunkien keskustoissa:) Hollantilaiset eivät tee sellaista vaan kun tulee lapsia niin muutetaan äidin naapuriin, mahdollisimman suureen taloon ja jossa kaikilla lapsilla suuret huoneet (suomalaiset talot olivat hänen mieleen liian pieniä):D No me asutaan aika pitkällä anopista mutta tämäkin on kuulemma oikein hyvä edistysaskel ja Kalifornia on aina okei:)

Mitä minuun itseeni  tulee niin olen vihdoin valmis kokeilemaan tälläistä elämää "naapurustossa" ja rakentamaan elämää eri tavalla eteenpäin. Sivujuonena sanottakoon että haussa on suomalainen, remppakuntoinen mökki tulevia kesiä ja elämää varten. Mielellään kaupunkialueella:)

Nyt hakemaan avaimia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusi koti - New home

Meillä on ollut täällä Kaliforniassa monta kivaa kotia eri kaupungeissa. Näistä kuvista kaksi ensimmäistä ovat meidän San Franci...